Më e madhe në moshëë por dhe me femije tjeter, zbulohet marrdhënia e Arbanës me nënën e Eduartit

Info

Arbana Osmani është 4 vite me e madhe se partneri i tij, Eduarti me të cilin tashme kane fëmijën e dytë.

Lidhja e Arbanës me regjistoin e saj erdhi pas divorcit te saj nga martesa e parë nga e cila lindi edhe një djalë, Jonin. Por duket se këto nuk kanë ndikuat aspak në marrdhenien e saj me nenen e Eduartit.

Si rrallehere ajo ka treguar marrdhenien duke e quajtur ate me e mira. Pjata kryesore duket se është bërë nga vjehrra e saj, të cilën Arbana nuk nguron ta falënderojë dhe ta quaj publikisht “si më e mira”. “Tava e Krapit nga gjyshja e Diellit, është më e mira në botë”, shkruan Arbana.

Sigurisht që Eduartit do i bëhet shumë qejfi kur të dëgjojë këto fjalë. Pasi mbylli me sukses Big Brother Vip, Arbana po shijon pushimet tani që është në pritje të ëmbël dhe do rikthehet sërish në ekran në fund të këtij viti me BBV2.