Më dukeni të gjithë sìì…”/ Ndezet debati mes Kristit dhe Luizit, luani nuk ia përton dhe ia thotë troç: Ti je kokrra e mu*it

BBVA

Tensionet dhe debatet në shtëpinë e Big Brother nuk kanë të munguar nga momenti në moment. Në shumë raste Kristit i janë kundërvënë ndaj sjelljes dhe raportin me të tjerët.

Përplasje me të ka pasur edhe i këngëtari Lorenc Hasrama përveç Qetsorit dhe Luizit.

Në një moment Kristi i thotë banorëve se ata i duken të gjithë si zvarranikë.

Kristi: E di si më dukeni ju mua?

Lorenc: Hë fol

Kristi: Ju më dukeni të gjithë si zvarranikë

Luizi: Po ti e di ça je ti?

Kristi: Jo nuk e di

Luizi: Ti je kokrra e mu*it