Me apo pa dashje, Zhaklina ofêndoi mbrëmë gjithë burrat shqiptarë

BBVA

Puntata qe kaloi ne big brother dha shume emocione qe nga momenti kur banoret mesuan per termetin dhe deri tek eleminimi i Teas.

Si gjithashtu dhe burgimi ne thonjza i Olta ,Luiz, Armaldo dhe Kristi te cilet kishin diskutuar dhe bere plane per nominime.

Por ajo qe mhabiti me shume ishte fakti qe opinionistet kerkonin nga banoret qe te mos ofendonin dhe konkretisht Zhaku e cila e quajti Luizin

je maskilist prandaj nuk u martova me burra shqipetare un Atehere kjo i bie eshte nje ofendim per Luizin por edhe per gjithe meshkujt e Shqiperise.