Mbi 130 orë nën rrënoja, kjo është mrekulli nga Zoti! Kjo është buzëqeshja e tij e ëmbël

lajme

Nga rrenojat qe kan dal shume humbje jete jan shpetuar e shume jet te tjere, ne ato qe ndodhin jan mrekulli sepse me kaq dite nen rrenoja te mbijetosh, kjo ishte dhe mrekullia e radhes, siç shikoni me poshtë,

Ne foto, femiu 2 muajsh i cili u nxorr nga rrenojat pas 128 ore pa ngrane e pa pi’…
Te gjithe po pyeten se si mund t’ket mbijetu femiu 2 muajsh pa ushqim e pije per 1 jave…

Ju çuditeni, por ne nuk çuditemi sepse ate e ka ushqy Ai i cili e ka ushqy ne barkun e nanes per 9 muaj!

Jet gjati nuk behet jet shkurter!!