“Mbesa u martua me djalin më të mirë të Shkodrës”, momenti kur daja i Kiarës mban fjalim në dasmën me Luizin

BBVA

Vëllai i Madh vendosi që në shtëpi të zhvillohej një “Dasmë tradicionale shqiptare”, ku çifti që do martohej ishte Luizi dhe Kiara.

Kiara me fustan të bardhë dhe Luizi me kostum dhëndri, bënë një ecje të shkurtër deri kur mbërritën në “altar”.

Kristi i cili ishte në rolin e priftit, e shpalli çiftin burrë e grua. Ata të dy u puthën në buzë, duke kurorëzuar kështu “martesën” e tyre.

Armaldo në rolin e dajës së Kiarës, ka mbajtur fljalimin për dasmën.

Armaldo: Të nderuar pjesëmarrës, ju falenderoj shumë që keni ardhur në gëzimin e mbesës time Kiara, me djalin më të mirë të Shkodrës, Luizin.