Maestro tradhton Luizin dhe i ulet ne pjate Oltes, luani: As emrin nuk dua ta dëgjoj!

BBVA

Luizi nuk ka mbajtur nervat ndaj maestros. I preferuari i publikut nuk ka pranuar faktin që Olta e ka futur nën strofull Armaldon.

Luizi i tha maestros që të mos e nxirrte Olten nga terri ku e ka futur ai.

Luizi nuk donte që maestro ti afrohej, ndërsa ky i fundit po i serviloset që t’i shpëtojë nominimit ditën e shtunë.

Luizi ia tha në sy: Ty nuk do të të flas më, asnjë gjë. Asnjë fyerje, asgjë.

Nuk dua të merrem më me ty, pasi unë nuk kam luajtur 53 ditë vetëm. “Por ty hallall ta bëftë zoti, sepse po tregon çfarë je. Je servil dhe ta them”.