Luizi “sakrifikohet” për Kiarën/ Çfarë ndodhi papritur brenda shtëpisë së BBV2?

BBVA

Luiz Ejlli një personazh karizmazik popullor dhe padyshim personazhi më i dashur nga Shqiptarët herë pas here ngacmon banorët me batuta dhe për lojë

Loja e caktuar nga Vëllai i Madh vijoi për më shumë se një orë.

Pyetjet dhe përgjigjet u shoqëruan me batuta të shumta, por pati edhe ngacmime nga ana e banorëve.

Luizi u përjashtua nga loja, pasi ndihmoi Kiarën për një përgjigje që ajo nuk e gjeti dot.

Luizi ka treguar shembullin e një mashkulli që do të donte secili ta kishte. Luizi ia ka bërë shumë të bukur këtë Big Brother Kiares.

Nga loja u skualifikua edhe Amos, i cili po i tregonte Armaldos një përgjigje, duke folur pa zë.