Luizi paralajmëron: Kjo është banorja që do të dalë me dëshirë dhe Kiara shpëton nga nominimi i kësaj jave

BBVA

Kiara dhe Olta janë kokë më kokë në nominim me njëra-tjetrën këtë javë dhe njëra prej tyre del nga shtëpia këtë të shtunë. Ky nominim ka mërzitur Luizin, i cili ka deklaruar se nëse del Kiara, do dalë edhe ai.

Megjithatë Luizi ka aluduar se një nga banoret do kërkojë të dalë me dëshirë që të shpëtojë Kiarën.

Gjatë një bisede me Qetsorin dhe Visin, Luizi tha se Fotinia do kërkojë të largohet dhe votimi do anulohet.

Por ai tha qe kete gje nuk e pranoj prej saj sepse e kam pritur këtë gjë, nuk e bene per mua po per Kiaren ama nuk e dua kete gjë.