Luizi ofendοn Kiarën në sy të gjithëve: “Më plαsi bγtha për ty” + video

BBVA

Marrëdhenia mes Kiarës e Luizit ka mbajtur “ngritur” shumë shikues, të cilët tashmë duket sikut janë kodhur.

Edhe Luizi duket sikur është lodhur nga Kiara. Ai sot i është kthyer “vendçe” kut i thonë. Shikon pamjet poshtë S.pónsóred

Video

Në videon më poshtë dëgjohet Kiara që bisedon me tenorin. Ajo i thotë që nuk i flet më me gojë; “nuk i flas më me gojë more, nuk i flas më”, thotë ajo.

Tenori ia kthen që do të dëgjojë vetëm mirë mes tyre. “Nëse ai nuk e pranon dhe nuk thotë ndjesë që e thashë, unë sinqerisht heq dorë nga kjo gjë”, thotë Kiara.

“Nuk e dëgjova sinqerisht”, tërhiqet tenori. “Si more nuk e dëgjove, e dëgjuan të gjithë”, insiston Kiara.