Luizi nuk ndalen, gjesti i fundit ‘habit’ edhe Kiaren, ja ku e vendos këngëtari emrin e bukuroshes

BBVA

Me veprimin e fundit, Luizi don t’i tregojë edhe njëherë banorëve që ai e ka ‘zënë’ Kiarën. Pasi

ka shprehur çdo ditë pëlqimin për të, sot Luizi vuri tek pasqyra lart shtratit të tij, një poster me emrin Kiara.

Duke ndenjur në dhomën e gjumit, Luizi goditi me peshqir Kiarën, pasi kjo e fundit nuk ia futi

rrobat në lavatriçe. Ai dhe më herët tha se Kiara, rrobat e veta nuk i bashkon në lavatriçe me rrobat e banorëve të tjerë.

Duke bërë shaka në dhomë, Luizi i gjuajti Kiarës në këmbë me peshqirin e tij të dushit.