Luizi kundër martesave me gjini të njëjtë: Puthja mes dy meshkujve plot pasion është jo normale

BBVA

Teksa kanë realizuar një “talk show”, banorët kanë dhënë opinionet e tyre lidhur me disa çështje, shkruan lajmi.net.

Njëra ndër temat e diskutuara ishte edhe lidhja apo martesa mes gjinive të njëjta, ku shumica e banorëve u deklaruan pro.

Luizi ishte ai i cili doli kundër, duke i cilësuar si anormale martesat mes gjinisë së njëjtë.

“Kur i shoh dy meshkuj që puthen bashkë plot pasion dhe më thotë djali: O babi pse puthen ata njësoj siç puth ti mamin? Çfarë t’i them. Është jo normale”, tha Luizi kur u pyet mbi këtë temë.

Kundër tij, ishte Kiara, e cila është treguar e mirëkuptueshme ndaj komunitetit LGBT+./Lajmi