Luizi, Kiara, Bledi, kush do të dalë nga shtëpia e BBV2 sonte, ‘ më i rrezikuara deri tani ja kush është’

BBVA

Luizi, Kiara dhe Bledi janë tre të nominuarit e kësaj jave. Tre konkurrentët u dërguan në nominim nga Olta, pasi ajo kishte imunitet nga produksioni duke qenë se grupi i saj fitoi lojën e caktuar nga ky i fundit.

Se kush do të lerë shtëpinë e Big Brother Vip Albania do ta shohim në puntatën e sonte. Shiko votimin poshtë S.pónsóred

Më të rrezikuarit deri tani janë Bledi dhe Kiara sepse Luizi ka një mbeshtetje te fuqishme jasht saj.

Ne një televotim sipas statistikave më shumë i rrezikuar është Bledi i cila ka pak dit brenda shtëpise, me 82% te votava për të dal.

Burim tjetër është se banori qe do dali sot nga shtepia ka shanse që të ketë biletën e kthimit.