Luizi i sèmurè, ja banorët që i qëndruan pranë! Olta na habiti fare

BBVA

Pas përfundimit të ‘Prime-it’, Luizi u shtri në krevat pasi nuk ndihej mirë. Kiara shkoi aty ta pyeste se çfarë e shqetësonte, por Luizi thjesht i tha që nuk ndihet mirë.

Armaldo nga ana tjetër, tha se Luizi po tallet sepse atë nuk “e gjen gjë”. Edhe Efi ishte një tjetër banore që i ndenji mbi kokë Luizit dhe u interesua për shëndetin e tij.

Më pas edhe Olta erdhi menjëherë dhe sapo vuri re që Luizi nuk është mirë, iu afruar për t’i matur temperaturën. Nuk dihet endee se çfarë e ka shkaktuat gjendjen e Luizit, por e rëndësishme është që ai është mirë.