Luizi harron të shkoi ta përqafojë Kiarën para se të futej në burg! Ja si reagon Kiara

BBVA

Koha e shkurter per ti marre gjerat qe iu duheshin ishte qe ai nuk shkoi ta perqafoje Kiaren po kur Arbana ia kujtoi ate.

Luizi shkoi menjehere por si gjithmone Kiara reagoi duke e pritur kra hapur dhe duke i dhene kurajo se ai do ta kaloje edhe kete sfidë.

Big Brother ditën e djeshme, futi një zarf të zi në shtëpi, ku në të thuhej se Luizi, Olta, Armaldo dhe Kristi vazhdojnë të injorojnë rregullat e kësaj loje, njëra prej të cilave është edhe diskutimi për nominimet.

Për këtë arsye Vëllai i Madh i penalizoi banorët duke i “burgosur”. Dënimi fillon që nga mbrëmja e sotme deri në prime-n e ardhshëm.