Luizi e zgjon Kiarën me puthje, ajo më në fund ia bën zemrën mal me reagimin e saj (video)

Info

Teksa Kiara po flinte, Luizi shkoi në shtratin e saj dhe i dhuroi puthje të shumta, ndërsa e pyeti edhe nëse kishte pasur ftohtë gjatë natës, apo nëse ka fjet mirë…

Por, Kiara vuri jastëkun në fytyrë dhe fjeti sërish, duke e injoruar atë. Luizi nga ana tjetër shkoi tek shtrati i Armaldos, pasi ai ishte njëri prej banorëve që ishte zgjuar.

E teksa po fliste me ‘Maestron’, Kiara u ngrit nga shtrati dhe më pas i dha një përqafim Luizit, gjest ky që e lumturoi shumë atë Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Video