LUIZI DHE OLTA E PËRMBUSHIN ME SUKSES MISIONIN SEKRET, GJITHË BANORËT E VJETËR GËZOHEN

BBVA

Vëllau i Madh u ka dhënë një mision të rëndësishëm Oltes dhe Luizit ata kishin për detyrë që ti shtynin të gjithë banorët e rinjë më mënyrë sekrete të hidhen në pishinë pa i prekur ata me dorë.

Për banorët, Tanin, Erionen, Keisin dhe Bleatin ishte shumë më e thjeshtë dhe ata pranuan më shpejt që të hidhen në pishinë me arsyetimin se po e bëjnë për nder të Pavarësisë së Kosoves, shkruan InfoKosova.

Ishte Bledi ai që rezistonte të hidhej duke thënë se do të ha mëngjes, më pas se është i lodhur dhe nuk dëshiron të hidhet e më pas se nuk e bënë këtë kur e lutin kaq shumë të gjithë.

Mirëpo, Luizi ishte ai që e bindi duke i thënë se nuk nuk do të shkoj ti këndoj në dasmë dhe do dalësh aq keq si Dea Midhel dhe Amosi që nuk shuan në dasmën e Luzit dhe Kiares, kjo e preku në seder Bledin dhe u hodh menjëherë në pishinë.

Tashmë pasi ata fituan lojën të gjithë këta pesë banorët e tjerë do të mund të nominohën, ndersa po të mos e fitonin lojën banorëve të rinjë do u jepej imunitet edhe për një javë më tepër./