Luizi bënë deklaraten e fortë ne lidhje me Kiarën: Kur të dalim jasht do të bëjë me djalë, dhe nuk do të…

BBVA

Bëhet fjalë për çiftin më të përfolur të shtëpise më të madhe bigbrother Albania Kiara dhe Luiz.

Ata janë më të pëlqyerit brënda asaj shtëpie, dhe ndiqen me shumë dashuri nga fanat e tyre.

Çifti ka filluar dukë bërë planet se çfarë do bëjnë kur të dalin jashtë.

Në nje bised ditën e sotme Luizi i drejtohet Kiarës: Nëse del para meje sapo unë të dal do të bëj me djalë, as mos e diskuto më, nga ana tjetër Kiara eshte bërë pa e turpshme nga kjo fjalia e Luizit por që duket se i pëqeu.

Nuk na mbetet gje tjeter veç se ti urojme tju realuzohen planet që kanë.