Luiz Ejlli ka nje femer jashtë shtëpisë së “BBVA”? Moderatori i njohur hedh bombën dhe bën lëmsh rrjetin

Info

Ditën e sotme në “E Diell” u diskutua tema se “sa reale janë dashuritë në BBVip”. Në mesin e

diskutimeve u fol për pëlqimet Kiara-Luiz e Dea-Amos, të ftuarit në panel shprehën mendimet e

tyre lidhur me çiftet. Por ai që trazoi ujërat dhe i la të gjithë konfuzë ishte Graciano.

“Dua të di çfarë mendon e dashura e Luizit për Kiarën, vetëm kaq dua të di,” tha Graciano.

Pas një momenti suspancë, ishte gazetari Ervin Kurti që e pyeti: “E ke fjalën për ish-të dashurën?”

“Kaq doja të thoja, s’dua të flas më,” tha sërish Graciano.