Loti rrëke! Djemtë e Big Brother imitojnë vajzat, Luizi si Efi, ndërsa Maestro si Tea (video)

BBVA

Djemve të Big Brother VIP u është caktuar një sfidë, të imitojnë vajzat e shtëpisë. Vajzat menjëherë kanë transformuar djemtë duke i lyer e veshur si vetja.

Në vazhdën e provave për tolerancën dhe respektin reciprok, Vëllai i Madh caktoi një sfidë për banorët e shtëpisë, më në veçanti për djemtë. Pamjet posht S.pónsóred

Vidjo

Përmes një shorti me gogla, djemtë zgjodhën emrin e një vajze, në mënyrë rastësore dhe kishin për detyrë ta imitonin atë.

Imitimi konsistonte në, sjelljen e vajzës së përzgjedhur, veshjen dhe make up-in që ajo bën. Pra djemtë duhet të bëjnë make-up dhe të veshin rrobat e vajzës që kanë përzgjedhur.

Luizi duhet të kopjojë Efin, Maestro Tean, Amos Dean, Eni Diolën, Bjordi Dean, Kristi Oltën dhe Ronaldo Nitën.Banorët e kanë marrë me të qeshur sfidën duke sjellë humor e batuta.