Lëshon “perlën” e radhës: “Ta han baba byçën ty…ty edhe mamës, të dyjave ju han baba byçën

BBVA

Luizi dhe Kiara po merren me beben që duhet të kujdesin për provën e radhës. Luizi i flet bebes: “Ta han baba byçën ty…baba byçën. Ta han baba byçën ty e, mamës e…të dyjave ju han baba byçën.”

Kiara qesh e argëtuar duke e parë. Luizi vazhdon me beben: “në qoftë se ti qesh jam tu thanë të vërtetën, në qoftë se nuk qesh jam tuj rrejt”.

“A e du unë Kiarën?”, kukulla bebe hesht. Hë? ia bën Kiara. “A m’don Kiara mu? Qetësi. A e don edhe një motër tjetër ti?”

Kukulla fillon qesh dhe Luizi thotë Zhaklina do ia vë emrin, Zhaklina. Nuk e dimë me cilën Zhaklinë e ka, opinionisten apo ish konkurenten.

Sot Luizi ka tentuar edhe që “të mësojë” Kiarën me idenë e puthjes. Duke iu afruar me ëmbëlsi në fytyrê.

Ai është munduar ta bëjë të duket si lojë pasi e di që Kiara nuk do ta shkëmbente asnjëherë një puthje “prej vërteti” në atë kontekst.