Ky është i riu Shqëqiptar i cili u v ra nga pronari i lokalit klubit natës, arsyeja për…

Info

Fotoja e 30-vjeçarit që mbeti i vr arë mëngjesin e sotëm në Prizren është zbuluar.

Visar Cengu jetonte në Francë dhe kishte ardhur kohët e fundit për të kaluar festat pranë familjes në Kukës.

Por mbrëmjen e kaluar së bashku me dy shokë të tij, Arben Basha dhe Rufgen Shehu, ai kishte shkuar në Prizren në klubin e natës ‘Kobra City’.

Por një sh err i nisur me gru shte dhe sende të forta, ka agravuar në përdorimin e àrmès nga ana e Dibran Hoxhajt.