Kush është gruajaa në Tiranë që pastruesja i vodhi 700 milionë lekë, pse policia po e fsheh?

Info

Dy persona, nënë e bir u arrestuan në Tiranë për vjedhjen e një banese.

Konkretisht nëna Rozeta që punonte pastruese i vodhi familjes bashkë me djalin Havierin rreth 700 milionë lekë.

Dje policia sekuestroi mbi 130 mijë euro, sot 404 mijë euro. Plus mijëra dollarë dhe prerje në lekë, pa llogaritur sendet me vlerë.

Shuma është vjedhur në shtëpinë e Alda Klosit.

Por çuditërisht policia nuk e dha emrin e personit që kishte lekët që i vodhi pastruesja, pra të Klosit.

Pse policia e fshehu? Ku e gjeti këtë shumë kjo familje? A janë nga aktivitet i ligjshëm?