“Kur pashë atë princeshë trupi mu ngrit peshe…”, Luizi i dedikon poezine romantike Kiarën (Video)

BBVA

Pavarësisht se Kiara nuk i ktheu më përgjigje në letrat që ai i solli dhe i shtyu takimin, Luizi sërish nuk ka ndenjur duar kryq.

I veçuar nga të tjerët, ai mori një letër dhe nisi të shkruante një poezi për Kiarën.

Mes rreshtash ai shkruan: Kur pashë atë princeshë, i gjithë trupi m’u ngrit peshë! Vazhdo posht vìdjo S.Pónsóred:

Luizi mbetet banori më i komentuar në BBV2.

Së fundmi ai ka vendosur që t’i shkruajë një letër Kiarës, e cila vijon si më poshtë:

Mund të kem kënaqësinë të pi një kafe me princeshën Kiara Tito, nesër para dreke? Në pritje të përgjigjjes suaj. Me respekt “Luani”!

Pasi mori letrën Kiara vendosi që t’i përgjigjej:

I nderuar dhe i respektuar për sa kohë përdore fjalën luan me mua, zgjodha të pranoj kërkesën e liderit dhe takimi shtyhet për një moment të dytë!