Kur më puthe, mu duk sikur fjeta gjithë natën me ty”, plas gjithçka në shtepinë…

BBVA

I fiksuar pas Kiarës, Luizi i tha kësaj të fundit se kur i ka dhënë një përqafim pak ditë më parë, iu duk sikur ka fjetur gjithë natën me të.

Ai i tha Kiarës se e vetmja gjë që kërkon nga ajo është thjeshtë të qëndrojë pranë saj, qoftë edhe 30 sekonda, sa për t’i dhuruar një puthje në ballë. Shiko v1djon duke shtyp poshte S.pónsóred::

V1djo

Luizi shtoi se edhe sikur Kiara të kishte dëshirë të flinte më të, ai do refuzonte pasi e ka shumë të vështirë për shkak të kamerave dhe ambientit brenda në shtëpi.

“Kur më përqafove, mu duk sikur fjeta gjithë natën me ty”, nis ‘romanca’ mes Kiarës dhe Luizit në shtëpinë e “BBVA”