Kur bukuria nuk ka lídhje me mençurinë! Dea Mishel lë nam me përgjigjen e pyetjes! (VIDEO)

BBVA

Ditën e sotme “Vëllai i madh” i ka vënë banorët përpara një prove interesante, ku secili prej tyre duhet t’u përgjigjej disa pyetjeve rreth historisë.

Banori që do të gjente më shumë pyetje të sakta, do të fitonte imunitet për javën e ardhshme. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsored

Një përgjigje që mori më së shumti vëmendjen e banorëve dhe të publikut ishte ajo e Deas kur u pyet për vitin e lindjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Duke mos e ditur vitin e saktë, Dea aludoi se lindja e heroit tonë kombëtar ishte në vitin 1956.

Një gabim i tillë do të ishte më pak i habitshëm nëse do të leviznin disa vite në pergjigjen e saj, por jo më shumë se 4 shekuj.

Mirëpo, duket se Dea ka qenë e saktë me përgjigjet e tjera ndaj u shpall fituesja e lojës.