Krisu tani ti dhe ajo p***na jote”, Amos Zaharia ofendon rëndë Luizin dhe Kiarën

BBVA

Që prej hyrjes në “Big Brother Vip”, Amos Zaharia ka ngritur gjithnjë zërin kundër ofendimeve dhe kërcënimeve, sidomos nga “artistët” si ai.

Vetëm pak ditë më parë në debatin me Armaldon, Amosi e cilësoi atë si një “njeri të artit” që nuk i lejojen ofendimet dhe gjestet, sipas tij të ulëta.

Por Amosi harron kërcënimet që i kamuflon si “shaka” për të qeshur, që ka bërë gjatë këtyre javëve me “djegie me benzinë” apo “ta lidh, ta zhvesh në mal”.

Madje së fundmi po qarkullon edhe një video ku në fund të debatit me Luizin, e ofendon rëndë këtë të fundit dhe Kiarën.

“Krisu tani ti dhe ajo putana jote”-dëgjohet të thotë Amosi, referuar Kiarës.