Kiarës i demaskojnèè fytyrën e saj i dashurì jasht i publikon vìdeot ìnti.me në sh trat ku lokacioni shihet qartë në…

BBVA

Në shtëpinë e Big Brother VIP Albania po vazhdojnë të ndodhim dinamika të ndryshme. Së fundmi, Luizi dhe Maestro janë përfshirë në një situatë mjaft komike me njëri-tjetrin.

Kjo pasi ata gjatë pasdites të së mërkurës, ata kanë tentuar në një moment të puthin njëri-tjetrin në buzë, pasi Meastro e provokoi Luizin duke e pyetur se dëshiron të dijë se si ai puthtë.

Dhe si për t’ia vërtetuar, Luizi e kapë Maestron dhe dëshiron që ta puthë në buzë, por është Kiara e cila ndërhyn në atë moment dhe i ndanë.

Kjo vjen pas një loje puthjesh që çiftet zhvilluan brenda shtëpisë së BBVA mbrëmjen e së martës, në kuadër të provës javore.

Ndërkohë, po në mbrëmjen e Shën Valentinit, Luizi i bëri një befasi të veçantë Kiarës duke i interpretuar asaj live këngën e ti më të re, që e ka bërë në dedikim ndaj saj.