Kiara nuk pranon që po bën lojë me Luizin: Ja kur mund tia jap puthjen e shumëkërkuar

BBVA

Në qendër të prime të sotëm në BBV2 janë vënë Kiara dhe Luizi dhe marrëdhënia e tyre. Arbana e ka pyetur direct Kiarën se cfarë ndjen karshi Luizit.

“Ndjehem mirë dhe më bën të mendoj që mes meje dhe atij mund të ktë diccka në të ardhmen”.

Cfarë të bën të stepesh e pyet Arbanandërsa Kiara është shprehur se:

“Është pak e vështirë të marrësh një vendim, sepse duhet të marr pak kohë dhe për gjëra të këtilla unë nuk marr shpejt vendime për gjëra kaq të mëdha.

Mendoj që ka shumë afeksion të madh, por të thuash të dua është pak e nxituar.

Luizi: Këto shprehje kam 20 ditë që i dëgjoj, por mendoj që ka disa barriera që janë kamerat, banorët e tjerë dhe mendoj që pjesën private e ka shumë të shenjtë.

Kiara: Kam pasur një histori që është bërë publike, por unë pas 2 javësh mund t ia jap atë puthjen të shumëkërkuar.