Kiara: Kur zihem me Luizin, Tea se si më sheh dhe ndryshon fytyrë!

BBVA

Kiara i tha Efit se kur ajo debaton me Luizin, Tea ndryshon fytyrë, duke nënkuptuar që i bëhet qejfi, Efi nga ana tjetër tha që, ndonëse Tea dhe Luizi krijuan miqësi në fillim, ajo ka përshtypjen që Teas i pëlqen vëmendja e Luizit.

Kiara i tha Efit se nuk është fare thumbuese dhe se nuk i pëlqen të merret me këtë gjëra, Efi, Kiara dhe Luizi folën edhe për finalistët. Sipas Luizit, Tea është lojtare më e fortë se Olta, por ky mendim u kundërshtua nga të dyja vajzat.

Efi i tha Luizit se atë e sheh finalist! Keto biseda mes tyre po behen naten vone ku zakonisht eshte Luizi dhe Kiara qe afrohen tek krevati i Efit per te biseduar rreth qeshtjeve te shtepise.

Ndryshe, ne shtepi ka ardhur nje zarf i zi ku u tregua se Vellau i Madh do te denon banoret qe nuk i ndezin mikrofonat ku shpesh here deshirojne qe disa biseda te tyre mos te degjohen, secilen here qe ata nuk ndezin mikrofonin cmimit te madh do ti ulen nga 200 euro.