Kiara i rri afër Luizit që eshte semure, Armaldo: Po u sëmure ti, u mbyll Big Brother

BBVA

Pas përfundimit të ‘Prime’, Luizi u shtri në krevat pasi nuk ndihej mirë. Kiara shkoi aty

ta pyeste se çfarë e shqetësonte, por Luizi thjesht i tha që nuk ndihet mirë.

Banorët i kanë shkuar afër dhe i kanë dhënë vëmendjen, ndër ta edhe Efi dhe Armaldo, me të cilin mbrëm gjatë “prime” pati një debat.

Edhe pse në një moment të tillë Armaldo nuk ka nguruar të bëjë shaka, duke thënë se nëse

sëmuret Luizi, Big Brother do mbyllet. Ka qenë Kiara që u kujdes më së shumti për Luizin.