Kiara i kalon pranë dhe nuk i thotë mirmengjesi Luizit: Ai çuditet dhe i thotë a te dukem gjë….

BBVA

Kiara dhe Luizi kanë pasur mbrëmë një moment mërzitjeje me njëri tjetrin, ndërsa Luizi është përpjekur ta qetësojë, por ajo nuk ka pranuar të flasë me të.

Ndërkohë në mëngjes, ndërsa Luizi ishte në tualet së bahsku me Valbonën, Kiara kalon dhe nuk i flet aspak. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Ai kërkon ti tërheqë vëmendjen , por Kiara ka vazhduar rrugën pa e kthyer kokën.

Në videon e mëposhtme, duket që Luizi mbetet keq, ndërsa Valbona e pyet me sy se çfarë problemi kanë ata të dy bashkë.

“Ka i padukshëm jam, sa nuk thu as mirëmëngjes?”, e pyeti Luizi pa marrë përgjigje.

Dje Luizi i foli pak ashpër Kiarës, ndërsa i ëkrkoi kësaj të fundit të mos ndërhynte kur ai fliste, se çfarë fliste dhe sa fliste.

Ajo e shoqëroi të gjithën me një: Ok mirupafshim, por me sa duket inati i ka zgjatur.