Kiara gózhdón Luizin: A ke gjëra jashtë që s’mi ke thënë? Luizi bllokohet fare dhe ia thote troc qe

Info

Luizi Ejlli dhe Kiara Tito si gjithmonë kanë bërë muhabet deri natën vonë. Kësaj radhe duket se moderatorja është mjaft serioz pasi i ka bërë këngëtarit disa pyetje që ai nuk i priste.

Kiara e pyeti Luizin nëse ka gjëra që do t’i thotë jashtë, që nuk ia thotë dot brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Pjesë nga biseda:

Kiara: A ke gjëra që do mi thuash jashtë, që nuk i thua dot këtu? Nuk është provokim

Luizi: Në lidhje me mua?

Kiara: Po, jo në lidhje me Maestron. Po me ty pra

Luizi: Ku di unë

Kiara: Ke?

Luizi: Ku di unë, varet. Pjesën më të rëndësishme ta kam thënë