Kiara flet për dashurinë e “fshehtë” të Luizit: Vdesììn për njëri-tjetrin, thjesht nuk e pranojnë

BBVA

Ka thyer heshtjen mbrëmjne e sotme Kiara, teksa ka zgjedhur të thotë vetëm një fjali për debatin që ka patur Armaldo dhe Luizi.

Teksa Armaldo ka qenë i indinjuar dhe ka debatuar me “zjarr” për debatet që ka patur dhe ‘ofendimet’ qe ka marrë nga këngëtari, ka qenë Kiara ajo e cila ka thënë: Këta të dy vdesin për njëri-tjetrin, thjesht nuk e pranojnë

Armaldo: Së pari kërkoj ndjesë për mikrofonin. Unë thash nuk dua të jem më lideri i shtëpisë, ndërsa Luizi futi politikën në mes. Unë i thash nuk merrem me politikën.

Në këtë moment, më quajti frikacak Gramshi. Dhe gjithë kohën me ka thënë epitete të ndryshme. Kanë qenë argumente boshe, duke më thënë gjithë kohën frikacak.

Kiara: Këta të dy vdesin për njëri-tjetrin, thjesht nuk e pranojnë.