Kiara dergon ne nominim: Olten Dea Mishel dhe Tea-n, keto janë fjalët që ajo tha..

BBVA

Sonte ishte momenti i Kiares te hapte kutin e pandores, zarfi i pare qe tregon dicka te bukur ishte udhetimi per ne Maldive ne çift, gje qe e kenaqi shume ate dhe Luizin.

Por zarfi i zi ishte qershia mbi tort ku Kiara do te nominonte 3 persona per te shtunen, dhe kjo ishte nje tjeter kenaqesu per te,

ku ne nominim vendosi Tean Olten dhe Dea Mishel, ju kjo e fundit i nominoj javen e kaluar ku doli dhe nga shtepia Efi.

Gjithçka kthehet me te njejten monedh. Official.tekste.