Këto janë nominimet për të shtunën të Big Brother Albania VIP 2

BBVA

Kanë përfunduar nominimet për BBAV 2

Për të shtunën do të jenë tre të nominuar. Jonathan, Luizi, Efi d janë të nominuar për këtë javë në BBAV 2. Vazhdo nominimin poshtë S.pónsóred

Sot nga shtepia e bigbrother Vip doli Bjordi i cili kishte me pak vota nga banoret e tjer.

Votoni se kush duhet te dal nga shtepia e BBA-vip te shtunen dhe cili prej tyre eshte i preferuari juaj.