Kejvina qèllon serish me shp ullë Luizin, plas daj aku brenda shtëpisë së BBV

BBVA

Kejvina Kthella ka q lluar me sh plakë Luizin gjatë një debati që dyshja pati sot në shtëpinë e Big Brother Vip Albania.

Pas këtij veprim të paprecdentë banorët e tjerë të shtëpisë janë tr ndtitur, e kanë mbetur pa fjalë.

Ndërkohë Kejvina nuk ka shprehur deri më tai asnjë shenjë pendese.

Ajo ka thënë se Luizi e meritonte shp llën dhe se një tip se ai meriton të g ditet me shuplaka çdo dtë që “të vjë mend” sipas saj.

“Ai e meriton sh plakën, ai meriton sh plakë çdo mëngjes që të zgjihet dhe të bëhet njeri. Ai përdor dh ë verbale dhe psikologjike. Ai është dëmi i shoqërisë”, tha Kjevina pas ngjarjes së paprecedentë.