Kejvina përzihet nga shtëpia, Arbana: “Vendim i marrë që në fund të Big Brother të kaluar”

BBVA

Sonte janë në nominim 5 banorë, Olta, Luiz, Kristi, Ronaldo dhe Efi, njëri prej tyre do lërë përfundimisht shtëpinë.

Por përvec kësaj pritej edhe një eliminim surprizë. Në shtëpi gjendet një zarf i zi, ku dihet që është një lajm i hidhur për banorët.

Arbana e “ndolli” që në hapjen e emisionit, ajo tha, “një vendim i marrë që nga Big Brother i kaluar”.

Mua më vjen keq, tha Arbana, jo turp por keq, theksoi ajo, pasi më duket sikur kemi dështuar të gjithë. Publiku nuk e meriton që kjo lojë të luhet kështu, tha ajo.

Big Brother distancohet nga cdo lloj dhυne vazhdoi Arbana dhe ka një vendim! Kejvina në dhomën e rrëfimit! Komunikimi është shumë i rëndësishëm i komunikoi Arbana, Kejvinës. Je e skualifikuar i komunikoi ajo.

Po iki kokelarte tha Kejvina para se te dilte. Të gjithë e kanë parë videon ku Kejvina gjatë prime-it të kaluar gσdet me shpullë Luizin, po sikur të mos mjaftonte kjo ajo ka vazhduar edhe këto ditë me ofendime ndaj tij.