Kam folur me Dorin…”/ Bëhet nami në rrjet pas deklaratës së Oltës ku nxjerrë zbuluar produksionin e “BBVA”

BBVA

Olta Gixhari është përballë Kiarës në duelin e nominimit dhe mund të themi me plot gojë se është më i forti deri tani.

Presioni është i madh dhe e shtuna po vjen,aktorja është e bindur që do të triumfojë por si çdo njeri herë pas here ka dyshimet e veta.

Duke folur me Dean në fakt Olta thotë se ka folur me Dorin ndaj kudo të jetë,të shtunën mos mungojë.

Në rrjet qarkullon pafund kjo video por është e prerë.

Olta nuk ka folur me burrin e saj fshehurazi pasi nëse e keni ndjekur live ajo i flet kameras duke iu drejtuar atij përmes të vetmit mesazh që mundet ti dërgojë dhe ai ta dëgjojë nga televizori.