Ka 9 fëmijë por aѕnjëri nuk e donte, Eni Çobani fton nënën nga Luѕhnja рër natën e Vitit të Ri

Info

Nënë Vide, e moshuara që pikëlloi zemrat e gjithë shqiptarëve muaj më parë sepse nëntë fëmijët e saj e kishin nxjerr në rrugë, e ka festuar natën e ndërrimit të viteve me juristen e njohur Eni Çobani.

Është vetë Çobani që ndan një video me nënë Viden, të cilën e kishte dhe në emision dhe provoi ta afronte me fëmijët, por ata nuk e donin. Juristja e ka ftuar të moshuarën ta kalojë natën e ndërrimit të viteve në shtëpinë e saj. Hap Sp.ó.nsór për parë vìdjón:

“Një natë e veçantë, për mua dhe familjen time. E ndava këtë darkë me nënë Viden, dhe pritëm së bashku vitin 2023. Lumturia e vërtetë nuk vjen duke arritur çdo gjë që do por vjen duke e ndarë atë me njerëzit që ke në zemër.