“Jo, jo kam tu rp, ti do më…”/ Luizi i kërkon të flejë me të, reagimi epik i Kiarës (VIDEO)

BBVA

Kiara dhe Luiz duken më të afërt se kurrë. Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit, Luizi është shtrirë në shtratin e Kiarës, dhe kërkon të flejë me të deri kur ta zërë gjumi.

Kiara: Nuk më zë gjumi kështu Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Video

Luizi: Pse?

Kiara: Kam siklet, dua të fle vetëm.

Luizi: E di.

Kiara: Si e di? Çohu… A mos të ngeli qejfi?

Luizi: Më ngel shumë qejfi, po shumë…

Kiara: Pse?

Luizi: Se du me ndenjë…

Kiara: Se je kalama…

Luizi: 2 vjeç. Pse nuk flen me kalamanin 2 vjeç…

Kiara: S’kam qejf, kam tu rp…