Jashte do mërzitesh, do marresh vesh per mua qe…! Kiara trónìt Luizinn: Nuk flas dot me teper se…

BBVA

Luizi dhe Kiara pas zyrtarizmit të lidhjes së tyre brenda shtëpisë së Big Brother VIP, kanë nisur të bëjnë planet për jetën e tyre jashtë shtëpisë.

Megjithatë duket se ajo që i pret jashtë nuk është shumë e mirë, të paktën sipas Kiarës. Teksa

kanë qenë duke folur të dy, moderatorja i ka thënë Luizit se ai do mërzitet kur të dalë jashtë.

Luizi e ka pyetur për arsyen se përse do mërzitet, megjithatë, ajo i ka thënë se nuk flet dot më

shumë, ndërsa i tha se nuk do mërzitet për diçka që do bëjë Kiara por për diçka tjetër, të cilën ajo nuk e ka në dorë.