Ja se çfarë do ndodh sonte me eleminimin mes Kiares Luizit dhe Bledit, e pa besueshme…

BBVA

Zarfi i kuq ne shtepine e bigbrother nuk ishte surpriz me e madhe nga zarfat e tjer, ne te ishte qe Olta duhet te conte 3 banore ne televitim gjatë nates sotme.

E pa pritur ishte zgjedhja e fundit e Oltes qe ishte Bledi, se per 2 te tjer te gjithe kishim nje mendim do ishin Kiara dhe Luizi.

Por cfare flitet per kete televitim ku me i rrezikuari eshte Bledi si nje prej banoreve me te rinj brenda saj.

Bledi po kthehet ne nje lojtar qe sapo po futet ne loj dhe nga produksioni eshte pritur qe do ishte me i rrezikuari, dhe per kete banori qe do largohet sot 99% flitet se ka bileten e kthimit.

Presim per ta pare se sa i sakt eshte ky informacion.