“Ishte një hije në shtëpi deri në momentin që Donaldi…”, Luizi “zbërthen” për fitoren e ‘BBV’ të Ilir Shaqirit

showbizz

Banori i “Big Brother VIP Albania”, Ilir Shaqiri ka komentuar për herë të parë ish-banorët e edicioni të parë të spektaklit të një vit më parë.

Në një bisedë me një tjetër banore, Efin Dhedhes, ai tha se Ilir Shaqiri u shpall fitues jo për shkak të aftësisë së tij, por për shkak të “pa pjekurisë” së Donaldit.

Luizi thotë se Iliri ishte një hije në shtëpi deri në momentin që Donaldi i dha vëmendje.

“Iliri kishte fatin më të madh se kishte një të papjekur përballë. Ai ishte hije në shtëpi, ia dha rëndësinë ky, që e kishte “halë në sy” që në fillim. Dhe njerëzit që nuk e donin këtë u kthyen me atë. Kaq ishte,” tha Luizi.