Ish burri telefononn në emision direkt moderatoren shqiptare: Ke qenë mbështetja ime në kohët më të vështira

showbizz

Të gjithë e njohin Dajana Shabanin, moderatoren e emisioneve live ku me pozitivitetin dhe humorin e saj ka bërë për vete publikon e shumë moshave.

Mes shuëm surprizave të shumta ishte edhe telefonata e ish-burrit të mdoeratores me të cilën kanë një vajzë, dhe ai tha fjalët më të mira për të.

Nuk e dimë arsyen pse janë ndarë, por nga kjo telefonatë u kuptua që ata dy kanë ende një raport shumë të mirë, aq më tepër që kanë një vajzë bashkë.

Në një intervistë ekskluzive, ajo u ndal tek një fenomen që shpesh herë e gjejmë në shoqërinë tonë. Mosmirënjohja është vesi më i keq që mund të ketë një njeri dhe kështu i ka ndodhur edhe Dajanës me një vajzë e cila i ka kërkuar punë për mamanë e saj.

“Mua më mërzisin vetëm mosmirënjohësat dhe rasti më i fundit e për këtë jam shumë e sinqertë është që një vajzë më ka kërkuar që t’i fus mamin në punë, e kam ndihmuar dhe unë e gjej tek njerëzit që komentojnë keq për mua.

Sinqerisht, mua nuk më mërzit askush shumë, përveç shëndetit dhe një ekonomie jo të qëndrueshme (gjë që nuk ndodh) pra më mërzisin njerëzit që mua nuk më njohin…dmth më mërzisin është fjalë e madhe sepse nuk ka shanse, por më bezdisin, pra mosmirënjohësit”, tha Dajana.