Ish burri e merr në telefonn në mes të emisionit prezantuesen shqiptare, do habiteni nga fjalët që i tha

Info

Të gjithë e njohin Dajana Shabanin, moderatoren e emisioneve live ku me pozitivitetin dhe humorin e saj ka bërë për vete publikon e shumë moshave.

Ishte edhe telefonata e ish-burrit të mdoeratores me të cilën kanë një vajzë, dhe ai tha fjalët më të mira për të.

Nuk e dimë arsyen pse janë ndarë, por nga kjo telefonatë u kuptua që ata dy kanë ende një raport shumë të mirë, aq më tepër që kanë një vajzë bashkë.

Në një intervistë ekskluzive, ajo u ndal tek një fenomen që shpesh herë e gjejmë në shoqërinë tonë. Mosmirënjohja është vesi më i keq që mund të ketë një njeri dhe kështu i ka ndodhur edhe Dajanës me një vajzë e cila i ka kërkuar punë për mamanë e saj.

“Mua më mërzisin vetëm mosmirënjohësat dhe rasti më i fundit e për këtë jam shumë e sinqertë është që një vajzë më ka kërkuar që t’i fus mamin në punë, e kam ndihmuar dhe unë e gjej tek njerëzit që komentojnë keq për mua.