I ndenji afër kur ajo u sèmur, Kiara flet për Luizin: E falënderoj që u kujdes por nuk…

BBVA

Pavarësisht se nga dje Luizi i ka ndenjur afër, Kiara thotë se qëndrimi i saj nuk ka ndryshuar.

“E falënderoj që u kujdes por nuk kam më besim”, u tha ajo banorëve.

Armaldo: Unë për vete nuk e fal gënjeshtrën e atij, duhet shumë kohë që ai të më japë prapë besim!

Kiara: E njëjta gjë dhe për mua, ai as nuk na ka vrarë e as nuk ka prerë që mos t’i kthejmë përgjiigje. E falënderoj që u kujdes por nuk kam më besim!