Historia e trishte! Luizi i rrëfeu Kiarës se vu an nga një së mundje e rëndë dhe rrjeti shpër theu menjëherë!

showbizz

Luiz Ejlli është një prej banorëve më të përfolur të “BBV2”. Së fundmi ka tr nditur me deklaratën e tij.

Ai ka zbuluar se v an nga një së undje e rëndë.

“Është e rrallë, e kam në të gjithë trupin dhe do të shkoj në gusht për kurim”.

Këtë rrëfim ai ia bëri Kiarës e cila mbeti pa fj lë.

“Ti ke bërë mirë që me ke thënë kam nevojë për kohë se do të merrja në q fë”, ka
shtuar ai.

Këngëtari zbuloi se ka tre muaj që është informuar mbi këtë sëm ndje dhe produksioni nuk ka qenë në djeni.

Rrjeti nga ana tjetër ka reaguar menjëherë dhe duket se është ndarë në disa kampe.

Disa kanë komentuar sjelljen e ftohtë të Kiarës, disa të tjerë e quajnë një rrëfim për lojë dhe të tjerë gënjeshtër të plotë për të fituar pikë.

Shumë prej komentuesve pyesin për emrin e sëm ndjes që nuk u bë e qartë nga Luizi.