Historia E Çiftit Të Divorcuar Të Arditi: Natën E Parë Të Martesës Zbulova Që S’ishte E Virgjër, Por Më E Keqja Doli Se

showbizz

Seanca e fundit e ndërmjetësimin e “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan, nuk ka qenë aspak e lehtë për Eni Çobanin.

Kalvari i shqe tësimeve të Majlindës nisi që natën e parë të martesës me bashkëshortin e saj, i cili pre tendon se ajo nuk ishte e vi rgjër. Nga ku nisën dhe të gjitha problemet.

Majlinda nge let sht atzënë.

Seanca e fundit e ndërmjetësimin e “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan, nuk ka qenë aspak e lehtë për Eni Çobanin. Kalvari i shqet ësimeve të Majlindës nisi që natën e parë të martesës me bashkëshortin e saj, i cili pretendon se ajo nuk ishte e vi rgj ër.

Nga ku nisën dhe të gjitha problemet. Majlinda ngelet shtatzënë, por Dritani (ish-bashkëshorti) nuk ka pranuar ta njohë fëmijën që ajo lindi. Në fillim të pranishëm në studio kanë qenë motër e vëlla dhe më pas ka ardhur dhe Dritani.

Majlinda: Sot do them të vërtetë time, edhe pse as fa milja ime s’më beson ako ma sot pas 4 vitesh, le më tutje, opinion publik.

Sot në këtë karrige do doja të ishte babai i f ëmijës ose pjesëtarë të tjerë të f amiljes të ish-burrit.Valdeti: Kam ardhur sepse më ke thirrur ti zonja Eni, jo nga motra ime. Kam 4 vite që e nd jek motrën time nga pas.