Ëndrrat e një të riu që u prenë në mes, ky është 17-vjeçari shqiptar që humbi jetën tra gjìkìsht nga zjarri në..

Info

Ledjan Imeraj është 17-vjeçari shqiptar që humbi jetën tra gjìkìsht ditën e djeshme.

Të shumta ishin ëndrrat që kishte Ledjani, e kishte filluar pak nga pak t’i realizonte, por çdo gjë u ndërpre në mes nga ngjarja fat keqe, zjarri i rënë në orën 2 të mëngjesit të ditës së djeshme.

Në ambientet e qendrës komunitare për të miturit, i riu shqiptar po qëndronte prej muajit shtator të këtij viti.

Gjatë ndërhyrjes ekipet e shpëtimit arritën të shpëtonin e të nxirrnin 11 persona, 2 prej të cilëve mbetën të lënduar, por për 17-vjeçarin shqiptar ishte shumë vonë, ndërsa trupi i pa jetë i tij u gjet në dhomën e gjumit.

Autoritet italiane do të duhet të zbardhin dinamikën dhe shkaqet që çuan në këtë në këtë tra gjedi.