Endrra e cdo femre! Te zgjohet në menyre kaq të bukur si beri Luizi për Kiarën..

BBVA

Luiz Ejlli dhe Kiara Tito kanë pasur mbrëmë një bisedë mjaft të afërt me njëri-tjetrin. Ata kanë folur si asnjëherë më parë dhe kanë treguar se si ndihen.

Pas kësaj bisede, këngëtari i njohur e ka zgjuar mëngjesin e sotëm moderatoren me një puthje në krah. Shiko v1djon posht S.pónsóred:

Vìdjo

Madje pas rutinës së mëngjesit ata kanë ndenjur gjatë gjithë kohës bashkë. Teksa bisedonin me

banorët e tjerë, Luizi nuk ka ndenjur pa ngacmuar edhe Enin, pasi në një moment i tha “Kiara vd es të ulet përballë tij se i përputhet buzëqeshja”.